Webshopproductfotografie | Invisible men of kleding op model fotografie?
15651
post-template-default,single,single-post,postid-15651,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Invisible men of kleding op model fotografie?

Er zijn verschillende manieren om kleding voor webwinkels en print te fotograferen, van kleding op model tot invisible men fotografie. De manier van fotograferen speelt een belangrijke rol in de uitstraling en identiteit van een webshop of winkel. Welk soort productfotografie het beste bij jouw bedrijf past, is afhankelijk van de doelgroep die je wilt bereiken en het imago dat je uit wilt dragen. Ongeacht of je voor invisible men of kleding op model fotografie kiest, professionele

kledingfotografie zorgt voor een goede presentatie van de kledingstukken in jouw webshop of catalogus, waardoor de klant beter in kan schatten of het product zal voldoen aan zijn of haar wensen.

Kleding op model fotografie

Wanneer kleding gefotografeerd wordt op een model biedt dit diverse voordelen. Zo krijgt de klant een goede indruk van de pasvorm, de afmetingen van het kledingstuk en de eigenschappen van de gebruikte materialen. Body model en full body kledingfotografie zorgt voor een natuurlijke en flexibele weergave van de producten in een webshop of catalogus. Daarnaast kun je met de modellen die je kiest een specifieke uitstraling bereiken. Wanneer je de aandacht puur wilt vestigen op de kleding en niet op het model, kan ervoor gekozen worden om het gezicht van de foto te snijden. De grote voordelen van deze techniek zijn dat er bij het fotograferen niet hoeft te worden gelet op de gezichtsuitdrukking van het model en er geen visagist nodig is. Hierdoor kunnen grote collecties snel en effectief gefotografeerd worden. Dit maakt kledingfotografie op een model niet alleen een betaalbare optie, maar levert ook een grote tijdwinst op wanneer je de collectie snel in de digitale schappen wilt leggen.

Invisible men kledingfotografie

Invisible men kledingfotografie is een veelgebruikte fotografiestijl in nieuwerwetse webshops. Deze veelgevraagde manier van fotograferen wordt ook wel zwevende productfotografie genoemd. In de kledingfoto’s lijkt het erop alsof een onzichtbaar iemand de kleding draagt, vandaar de naam invisible men. De kleding wordt echter gedragen door een paspop, die later uit de foto geknipt wordt. Met behulp van Photoshop monteert men vervolgens een foto van de achterkant van de kraag in de afbeelding. Daarnaast wordt er waar nodig een schaduw toegevoegd om een 3D effect te creëren. De klant kan zo de eigenschappen van het kledingstuk beter schatten. Het voordeel van invisible men fotografie is dat de aandacht van de klant volledig naar het kledingstuk gaat. De kleding in de webshop wordt perfect weergegeven, zonder storende elementen.

Geef jouw kledingfotografie uit handen aan Webshop Productfotografie voor professionele kleding op model of invisible men productfoto’s. Neem direct contact op voor meer informatie. Bel. 0627070052