Webshopproductfotografie | Webshop productfotografie: ideaal voor grote en kleine shoots!
15635
post-template-default,single,single-post,postid-15635,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Webshop productfotografie: ideaal voor grote en kleine shoots!

Wie een succesvolle webshop heeft weet dat presentatie ontzettend belangrijk is. Dat geldt niet alleen voor het webdesign van een webwinkel, maar zeker ook voor de producten die je verkoopt. De klant ziet graag mooie foto’s, die hem of haar in staat stellen zich een voorstelling te maken van het product. Zijn die productfoto’s rommelig of van slechte kwaliteit? Dan gaat de potentiële klant al gauw bij de concurrent shoppen. Perfecte packshots benadrukken de uitstraling en professionaliteit van jouw webwinkel, wat het vertrouwen van de klant aanwakkert en versterkt. Professionele studiofotografie door een productfotograaf trekt zo klanten over de streep en verhoogt het aantal conversies en de omzet.

Productfotografie voor webshops

Professionele studiofotografie is zowel geschikt voor grote als kleine shoots. Onze productfotograaf staat altijd voor je klaar, of dat nu voor twee of tweehonderd artikelen is. De producten worden als packshots gefotografeerd in de fotostudio, dus vrijstaand tegen een witte achtergrond. Packshots kunnen door middel van nabewerking nog aantrekkelijker worden gemaakt, bijvoorbeeld door glans of schaduw toe te voegen. De werkelijkheid wordt op deze manier zo dicht mogelijk benaderd en zo biedt de foto de klant een goede indruk van hoe het product er in het echt uit zal zien. Hoe beter de klant deze inschatting kan maken, hoe kleiner de kans op retouren. Je ontvangt de packshots als digitaal bestand, in de juiste extensie en formaat, zodat je ze direct in de webshop kunt plaatsen. Onze Webshop Ready Garantie maakt het plaatsen van productfoto’s in de digitale etalage een stuk eenvoudiger en is daardoor prima geschikt voor zowel kleine als grote webwinkels.

Strippenkaart studiofotografie voor kleine collecties

Wanneer er een kleine uitbreiding van de collectie in jouw webshop gerealiseerd wordt, is het vaak erg duur om productfoto’s in de fotostudio te laten maken. Webshop Productfotografie heeft hiervoor een speciale stippenkaart ontwikkeld, die het mogelijk maakt ook kleine hoeveelheden voordelig door de productfotograaf te laten fotograferen. Je hoeft zo niet meer te wachten tot je een bepaald aantal nieuwe producten voor in je webshop verzameld hebt, maar kunt in onze fotostudio zelfs packshots laten maken van slechts één of twee artikelen. Kleine tussentijdse kledingcollecties worden snel gefotografeerd door onze modefotograaf. Webshop Productfotografie is op deze manier voor zowel kleine als grote webwinkels geschikt.

Laat je klanten verleiden door de fotostudio productfoto’s van Webshop Productfotografie om professioneel in de schijnwerpers te staan en je omzet te verhogen. Neem direct contact op om de mogelijkheden van onze studiofotografie te bespreken! 06-27070052