Webshopproductfotografie | Packshots laten maken.
15641
post-template-default,single,single-post,postid-15641,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Packshots laten maken.

Het fotograferen van producten, al dan niet vergezeld van hun verpakking, wordt packshot fotografie genoemd. Packshot fotografie is dus gelijk aan de gewone studiofotografie en wordt uitgevoerd met een witte achtergrond, waarbij het product vrijstaand wordt gefotografeerd. Packshots kunnen door de productfotograaf zowel in de fotostudio als op locatie worden gemaakt. Naast de hoek, belichting en manier van fotograferen, kunnen er bewerkingen worden uitgevoerd met Photoshop, bijvoorbeeld gesimuleerde reflecties, schaduwen en spiegelingen. Belangrijk is echter dat de fotografie de realiteit van het product steeds zo goed mogelijk benaderd. De klant weet dan wat hij of zij kan verwachten en zo loop je minder risico op retouren.

Professionele productfotografie

Professionele studiofotografie is voor succesvolle webshops een effectieve manier om ertussen uit te springen met een professionele look en identiteit. Goede productfoto’s die een eenheid vormen versterken de uitstraling van jouw webshop. Packshots bieden een goede weergave van een product en vormen voor menig webwinkel de parel van de studiofotografie. Artikelen worden waarheidsgetrouw en perfect scherp weergegeven om de klant te verleiden. De productfotograaf houdt rekening met jouw wensen bij het fotograferen van de artikelen en zal eerst een proefshot toesturen voor akkoord. Aansluitend wordt de rest van de producten in de studio gefotografeerd. Je ontvangt de bestanden van de packshots digitaal en kunt deze direct in de webshop uploaden door onze Webshop Ready Garantie. De packshots die genomen worden in de fotostudio worden geleverd in de juiste extensie en formaat, zodat je hier geen omkijken meer naar hebt!

Packshots in de fotostudio of op locatie

Indien gewenst komt onze productfotograaf de artikelen voor een webshop op locatie fotograferen. Dit kan handig zijn indien er erg veel moet worden gefotografeerd of wanneer het om grotere artikelen gaat. Je hoeft zo niet alles in te pakken, de fotostudio komt eenvoudigweg naar je toe. Daarnaast hoef je geen vervoer te regelen voor de producten, wat bij grote hoeveelheden een probleem kan zijn. Onze mobiele fotostudio maakt het mogelijk alle benodigde apparatuur mee te nemen en kwalitatief gezien even goede packshots te nemen als bij studiofotografie. Het enige dat je nodig hebt is een ruimte waar de mobiele fotostudio in opgezet kan worden. Professionele productfotografie op locatie is al mogelijk vanaf één dagdeel. Je betaalt een reiskostenvergoeding van €0,50 per kilometer.

Webshop Productfotografie is zeer ervaren in het fotograferen van kleding, sieraden en andere producten. Neem voor meer informatie over onze studiofotografie direct contact op! 06-27070052