Webshopproductfotografie | Een webwinkel beginnen?
15646
post-template-default,single,single-post,postid-15646,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Een webwinkel beginnen?

Een webwinkel beginnen?

Heb jij er altijd al van gedroomd om je eigen webshop te starten? Ben jij die creatieve geest die zelfgemaakte producten met een hip design online wil verkopen of die eigenzinnige fashionlover die helemaal gek is van merk-, vintage- of kinderkleding en hier een webwinkel in wil beginnen? Weet jij alles van gadgets en ga je je verkooptechnieken in de strijd gooien in je eigen online shop of maak je prachtige sierraden en wil je deze delen met de wereld? Kortom, je hebt een prachtig idee, maar hoe krijg je die shop online? Hier lees je meer over welke keuzes je hebt en wat Webshop Productfotografie voor jou kan betekenen.

Verschillende mogelijkheden voor je eigen webshop

Wanneer je je eigen webwinkel wilt openen, kan dat op verschillende manieren. Zo zijn er shop providers, waar je een maandelijks abonnement bij afsluit, zoals Shoptrader en Seoshop. Je huurt hier in principe een compleet systeem dat voorraad, orders en retouren kan registreren en ook de mogelijkheid biedt om pakbonnen en facturen te printen. Je kunt er echter ook voor kiezen om een opensource shop te gebruiken zoals Woocommerce, Magento en Prestashop. Woocommerce kun je bijvoorbeeld met een plugin integreren in een bestaand WordPress blog, zodat je producten, een winkel en kassa toe kunt voegen. Deze optie is echter vooral geschikt voor kleinere webshops. Prestashop biedt een volledige webshop met een uitgebreide beheerfunctie. Webwinkels die tot 10.000 producten verkopen kunnen hier makkelijk mee uit de voeten. Het meest uitgebreide pakket voor webshops wordt aangeboden door Magento. Je kunt hiermee een professionele webwinkel inrichten en er zelfs meerdere beheren. Vanwege de complexiteit is het inrichten van een Magento webshop echter wel iets dat je niet zomaar zelf voor elkaar krijgt. In de regel wordt dit uitbesteed. Wil je je webwinkel volledig naar eigen wens laten inrichten? Dan is een custom build shop de ideale uitkomst voor jou. De webdeveloper neemt het werk uit handen en zorgt ervoor dat de webwinkel voldoet aan de door jou gestelde wensen en eisen.

Het belang van goede productfotografie

Wie een succesvolle webshop wilt opbouwen leert al snel dat de juiste presentatie alle verschil maakt. Goede productfotografie heeft een belangrijk aandeel in de eerste indruk van potentiële klanten. Ziet de webshop er professioneel en betrouwbaar uit? Kan de klant het product goed bekijken, tot in detail, om zoveel mogelijk de echte winkelervaring te realiseren? Professionele studiofotografie trekt klanten over de streep en zal zich snel terugverdienen in het aantal verkopen. Webshop Productfotografie zorgt ervoor dat al jouw sieraden, kleding en andere producten perfect op de foto staan en levert ze direct aan in het juiste formaat, ongeacht of je gebruik maakt van webwinkels als Shoptrader, Seoshop, Woocommerce, Magento, Prestashop of een custom build webwinkel.

Webshop Productfotografie realiseert fotoshoots op maat, van slechts enkele artikelen tot hele collecties. Verleid jouw klanten ook met de professionele productfoto’s van Webshop Productfotografie en neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken! info@webshopproductfotografie.nl of bel 06-27070052